KREMET SQUASHSUPPE

4 personer

DU TRENGER 

2 squash

1 løk

4 fedd hvitløk

1 liter kyllingbuljong (ca. 2 terninger/fond + vann)

1 pk kremfløte (3 dl)

2 ss crème fraîche

Olivenolje eller smør til steking

Salt og pepper

SLIK GJØR DU

1. Kutt løk og hvitløk i små biter. Skjær squash i terninger 

2. Fres løk og hvitløk i en gryte til de er blanke og myke

3. Tilsett squashbitene og la dem steke et par minutter sammen med løken

4. Hell over kyllingbuljong og kok til squashen er mør (ca. 10–12 min)

5. Bruk stavmikser eller blender til suppen blir silkemyk.

6. Rør inn fløte og crème fraîche. La suppen småkoke i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper.

7. Server i suppetallerkner og topp med en god olivenolje og fersk kremost fra Skarsmoen  for ekstra luksus

Neste
Neste

SALSA VERDE ØRRET